Pravila privatnosti

Zaštita osobnih podataka – www.ka-plus.hr

Podaci koje prikupljamo

Pristup web stranici je slobodan. Svoje podatke ispunjavate jedino prilikom popunjavanja kontakt obrasca ili slanjem elektroničke pošte. Ti podaci dostupni su isključivo Ka-plus d.o.o. kako bi se mogao riješiti vaš upit.

Zaštita vaših osobnih podataka

Ka-plus d.o.o. poštuje vašu privatnost te osobne podatke spremamo u elektroničkom obliku te u svrhu zaštite primjenjujemo odgovarajuće mjere zaštite osobnih podataka kako bismo spriječili neovlašteno pristupanje vašim osobnim podacima.

Elektronička pošta – poruke

Prilikom slanja elektroničke pošte (e-mail) s vašim osobnim podacima, iste koristimo isključivo za odgovaranje na vaš upit. Osobne podatke ne obrađujemo u marketinške svrhe, a ukoliko ste postali naš klijent podaci se upisuju u našu bazu kako bismo vam mogli ispostaviti račun za izvršenu uslugu ili prodaju proizvoda. Isto se odnosi i slanje upita putem kontakt obrasca s vašim osobnim podacima.

Brisanje i vaš pristup osobnim podacima

Ovlašteni ste u svako doba zatražiti obavijest o tome koje vaše osobne podatke imamo u našoj bazi elektroničke pošte, kao i zatražiti da sve ili neke osobne podatke izmijenimo (Pravo na ispravak) ili izbrišemo (Pravo na zaborav). To ćete učiniti tako da se javite putem kontakt adrese ka-plus@ka-plus.hr i dostavite obavijest s vašim zahtjevom.

Dostavljanje osobnih podataka drugim primateljima

Vaše osobne podatke ne dostavljamo drugim primateljima. Na našoj web stranici možemo vam ponuditi korištenje društvenih mreža Ka-plus d.o.o. (Facebook i Google+) te druge servise Google Map, Youtube koje omogućavaju dijeljenje osobnih podataka.

Statistika poslužitelja i Google Analiza

Na našoj web stranici koristimo Google Analytics (mjerenje statistike posjećenosti), uslugu Internet analize koju pruža Google Inc. (dalje u tekstu: Google). Google Analiza koristi „kolačiće“ – male tekstualne datoteke koja se automatski postavljaju na tvrdi disk korisnikovog računala u svrhu analize korisničkih navika. Podaci koji se prikupljaju putem „kolačića“ o korištenju Stranice (uključujući i korisnikovu IP adresu) Google prenosi i pohranjuje na poslužitelje (server) koji se nalaze u SAD-u. Google će prikupljene podatke koristiti u svrhu procjene korištenja Stranice, generiranja izvještaja o aktivnostima na Stranici za potrebe operatera Internet stranica i pružanja drugih usluga u vezi sa korištenjem Stranice i, općenito, korištenjem Interneta. Google ove podatke također može prenositi trećim osobama, kada je to zakonom propisano ili kada odnosne treće osobe vrše obradu podataka u ime Google-a. Google neće povezivati IP adresu korisnika Stranice s bilo kojim drugim podacima koje Google prikuplja. Možete se usprotiviti korištenju „kolačića“ odabirom odgovarajućih postavki na Vašem pregledniku, time da vodite računa o tome da to može utjecati na potpunu funkcionalnost Stranice. Korištenjem Stranice dajete suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka od strane Google-a na naprijed navedeni način. Molimo vas da se upoznate s Pravilima zaštite privatnosti koja se primjenjuju na drugim web stranicama i na društvenim mrežama.

Zaštitne mjere

Ka-plus d.o.o. koristi tehnološke i sigurnosne mjere, pravila i ostale postupke radi zaštite osobnih podataka korisnika ove Stranice od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Radi osiguranja zaštite tajnosti podataka o korisnicima stranice, Ka-plus d.o.o. koristi industrijske standardne zaštitne mjere, primjerice firewall i zaštita lozinkom. Ipak, korisnik se dužan pobrinuti da je i računalo koje koristi sigurno i zaštićeno od zlonamjernog software-a kao što su trojanci, računalni virusi i crvi. Korisnik Stranice je svjestan da bez adekvatnih mjera sigurnosti (primjerice, sigurna konfiguracija Internet preglednika, ažurirani antivirusni programi, osobni firewall programi, nekorištenje programa iz sumnjivih izvora) postoji rizik da podaci i lozinke koje koristi radi sprečavanja pristupa osobnim podacima, mogu biti otkriveni neovlaštenim trećim osobama.

Ograničenje odgovornosti

Ne jamčimo da će neki od osobnih podataka koje prikupljamo biti slučajno otkriveni, suprotno odredbama ovih Pravila zaštite privatnosti. Do najveće mjere dopuštene zakonom isključujemo odgovornost za štetu nanesenu korisnicima ili trećim osobama slučajnim otkrivanjem osobnih podataka.

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Ka-plus d.o.o.

Radnička 45

51000 Rijeka