Spremnici za voduAkcija!

Spremnici (rezervoari) za vodu plastični

Spremnici ili rezervoari za vodu su plastični. U ponudi imamo spremnike za ukop ili samostojeće spremnike.

SPREMNIK ZA VODU ROTTO

Spremnik za vodu Roto je zbog svoje konstrukcije vrlo pogodan za ugradnju u tlo ili zemlju. Ima plastični poklopac koji je ugrađen na samom vrhu spremnika, a postoji i mogućnost stavljanja produžetaka. Napravljen je od polietilena koji omogućuje bolje, učinkovitije i kvalitetnije čuvanje pitke vode.

 

SPREMNIK ZA VODU ROOKI

Jednostavan je za korištenje i koristi se kao nadzemni ili podzemni spremnik. Spremnik se koristi za skladištenje i transport lakih tekućina i pitke vode. Napravljen je od PE materijala tako da ne dolazi do utjecaja na okus skladištenog proizvoda. Također sadrži poklopac sa navojem za lako održavanje i ima mogućnost ugradnje pipe na dnu.

SPREMNIK ZA VODU, SOKOVE I VINO rOTTO

Jednostavan je za korištenje i upotrebljava se kao nadzemni spremnik – nije predviđen za ugradnju u zemlju. Ovaj spremnik ima mogućnost spremanja i drugih namirnica poput mošta. Spremnik je napravljen od PE tako da ne dolazi do utjecaja na okus uskladištene tekućine. Također sadrži poklopac sa navojem za lako održavanje spremnika te ima mogućnost ugradnje pipe na dnu ovisno o zahtjevima kupca.

SPREMNIK ZA VODU ROCKO

Namijenjen je za ugradnju pod zemlju ili na površini zemlje. Spremnik ima odlična statička svojstva i napravljen je od polietilena koji omogućuje bolje, učinkovitije i kvalitetnije čuvanje vode. Također je otporan na pritisak tla, vanjske utjecaje i 100% je vodonepropusan. Spremnik sadrži plastični poklopac sa brtvom koja služi za bolje prijanjanje poklopca.

SPREMNIK ZA VODU ROTERRA

Jednostavan za ugradnju zbog ravnog dna. Sadrži plastični poklopac sa brtvom koja služi za bolje prijanjanje poklopca. Nosivost poklopca je 200 kg. Ulazna cijev je promjera od 50 do 200 mm ili se prilagođava zahtjevima kupca. Spremnik je napravljen od polietilena koji omogućuje bolje, učinkovitije i kvalitetnije čuvanje vode. Otporan je na pritisak tla, vanjske utjecaje i 100% je vodonepropusan.

 

Jamstvo na rezervoare 5 godina!


Newsletter